FlexDelivery-Service voor onze particuliere klanten

GLS PakketdienstIn samenwerking met GLS Pakketdienst bieden wij voor particulieren in Nederland en een aantal EU-landen de " FlexDelivery-Service" aan.

Op de dag van verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een automatisch gegenereerde e-mail met tracking nummer, zodat u het pakket zelf online kunt volgen en rekening kunt houden met de komst van de GLS chauffeur.

In deze e-mail wordt u ook aangeboden gebruik te maken van de " FlexDelivery-Service". Dit houdt in, dat als u verwacht niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen, u kunt overwegen een alternatieve afleveroptie te selecteren. Dit dient vanzelfsprekend wel tijdig te gebeuren. U kunt op de verzenddag tot 23.59 uur aangeven of de zending op een andere dag moet worden aangeboden, of dat het door GLS bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd, zodat het daar kan worden afgehaald.

Mocht de chauffeur u toch niet thuis aantreffen, dan laat hij een kaartje achter. Tevens ontvangt u een e-mail. Hiermee kunt u snel en eenvoudig aangeven of de zending op een andere dag nogmaals moet worden aangeboden of dat het pakket door GLS bij een PakketShop of GLS depot moet worden klaargelegd, zodat het daar kan worden afgehaald. Ook wanneer de zending bij buren kon worden afgeleverd, ontvangt u een e-mail met de specifieke afleverinformatie.

Indien u heeft aangegeven de zending af te willen halen bij een van de meer dan 700 GLS PakketShops, dan ontvangt u een SMS bericht zodra het pakket daar klaar ligt (alleen indien mobiel nummer bekend is). Tevens ontvangt u een e-mail.

Voor het volgen van een pakket, het kiezen van een GLS Pakketshop etc. ga naar www.gls-info.nl.

Met deze extra service kunt u voor een groot deel zelf bepalen wanneer u het pakket wilt laten bezorgen c.q. wilt afhalen.