PKW MHF4E/15

Beam 4 el. | 21 MHz

 
Description
Excl VAT
Incl VAT
Per
Qty
 
PKW MHF4E/15
Art. 302212
Item not available. Delivery time min. 4 weeks.
Excl VAT € 378,51
incl VAT € 458,00
Per 1 St.
All prices excl. shipping costs

Alle PKW antennes worden ontwikkeld met behulp van een professioneel antenne-rekenprogramma en vervolgens in de praktijk getest. PKW antennes voldoen aan hoge electrische en mechanische eisen.

PKW richtantennes zijn leverbaar voor diverse amateurbanden en specifieke frequenties voor professionele toepassing. De gebruikte buismaterialen zijn getrokken uit een aluminium legering (AlMgSi) om een maximale mechanische sterkte te verkrijgen. Al het bevestigingsmateriaal wordt standaard in RVS geleverd. De voorgevormde boom/mast plaat is uit gietstaal vervaardigd.

De speciale PKW RVS voorgevormde klemschalen zorgen voor een uitstekend electrisch kontakt tussen de elementsecties alsmede voor een snelle en simpele montage.

Om hinderlijk doorhangen van lange elementen te voorkomen, kunnen deze met behulp van een kunststof staf en nylon draad per element worden opgespannen (is als optie leverbaar). De elementen zijn geïsoleerd van de boom opgesteld, waardoor het element zichzelf elektrisch centreert. Hierdoor ontstaat een optimaal stralingsdiagram.

PKW HF richtantennes worden gewoonlijk gevoed door middel van een HF choke. Voordelen zijn: grotere bandbreedte, betere power handling, geen kernverzadiging etc.

Alle PKW HF antennes hebben standaard een SO 239 aansluiting en zijn belastbaar tot 2 kW PEP.

Voor alle PKW multiband richtantennes zijn uitbreidingskits leverbaar.

Specificaties

Frequentiebereik : 21 MHz
Aantal elementen : 4
Gain : 12 dBd
Voor/Achter verhouding : 20 dB
Voor/Zij verhouding : 36 dB
Boomlengte : 7,20 m.
Reflectorlengte : 7,04 m.
Draaicirkel : 5,04 m.
Aansluiting : SO 239
Mastdiameter : 50 mm
Max. vermogen : 2 kW PEP
Gewicht : 25 kg

Dimensions and weight are including packaging
Weight  :  28,00 kg