HEIL PS iC

Universele, lichtgewicht boommicrofoon/headset met iC element

 
Description
Excl VAT
Incl VAT
Per
Qty
 
HEIL PS iC
Art. 304725
In stock. Delivered in 2-5 working days
Excl VAT € 144,63
incl VAT € 175,00
Per 1 St.
All prices excl. shipping costs

Deze universele, lichtgewicht boom mic/headset is ontwikkeld voor comfort, langdurig gebruik en vooral uitmuntende prestaties. De volledig afdekkende kappen zijn voorzien van afneembare, wasbare katoenen hoesjes. De gevulde kussens en katoenen hoesjes zelf zijn ook los leverbaar.

De stereo Pro Set serie is geschikt voor gebruik met twee transceivers of één transceiver met twee ontvangers. De microfoon kan 180° worden verdraaid, waardoor u de boom links of rechts kunt positioneren. Met de ingebouwde faseschakelaar kan de fase tussen de twee luidsprekers 180° worden verschoven. Hierdoor ontstaat soms zelfs een betere verstaanbaarheid.

De luidsprekers zijn ieder 200 Ohm, met een -3 dB accent rond 8000 Hz. Deze combinatie reduceert een grote hoeveelheid ruis uit het audiogedeelte van de ontvanger. De gevoeligheid van de luidsprekers is dusdanig, dat de volumeregeling op "2 uur" gezet, voldoende audio produceert.

De HEIL Pro Set-iC is voorzien van het Heil Sound "iC" electret element, speciaal ontwikkeld om de lage versterking in het audiogedeelte bij Icom transceivers te compenseren.

De microfoon van alle Heil Pro Set types is voorzien van een plopkap. Deze onderdrukt het ademgeluid en heeft geen invloed op het audiospectrum.

De AD-1iC adapterkabel wordt standaard meegeleverd. Zie ook toebehoren.

Dimensions and weight are including packaging
Dimensions  :  L22 x B22 x H10 cm
Weight  :  0,58 kg