HEIL PS 4

No longer in production; sold out

 
Description
Excl VAT
Incl VAT
Per
Qty
 
HEIL PS 4
Art. 304723
Excl VAT € 115,70
incl VAT € 140,00
Per 1 St.
Temporarily sold out
All prices excl. shipping costs

Deze universele, lichtgewicht boom mic/headset is ontwikkeld voor comfort, langdurig gebruik en vooral uitmuntende prestaties. De volledig afdekkende kappen zijn voorzien van afneembare, wasbare katoenen hoesjes. De gevulde kussens en katoenen hoesjes zijn ook los leverbaar.

De stereo Pro Set serie is geschikt voor gebruik met twee transceivers of één transceiver met twee ontvangers. De microfoon kan 180° worden verdraaid, waardoor u de boom links of rechts kunt positioneren. Met de ingebouwde faseschakelaar kan de fase tussen de twee luidsprekers 180° worden verschoven. Hierdoor ontstaat soms zelfs een betere verstaanbaarheid.

De luidsprekers zijn ieder 200 Ohm, met een -3 dB accent rond 8000 Hz. Deze combinatie reduceert een grote hoeveelheid ruis uit het audiogedeelte van de ontvanger. De gevoeligheid van de luidsprekers is dusdanig, dat de volumeregeling op "2 uur" gezet, voldoende audio produceert.

De HEIL Pro Set 4 wordt geleverd met het HC-4 "DX Dream Machine" element, die een effectief "laag-af" en "hoog-up" curve met een accentuering rond 2000 Hz heeft. Hierdoor ontstaat een doordringende modulatie, die bij uitstek geschikt is om in pile-ups en contesten gehoord te worden. Het laagfrequent spectrum heeft een 10 dB piek rond 2000 Hz, waar bij het menselijk gehoor de verstaanbaarheid voornamelijk wordt bepaald. Het begin van het spectrum rond 600 Hz is bepalend voor het uitgezonden piekvermogen.

De microfoon van alle Heil Pro Set types is voorzien van een plopkap. Deze onderdrukt het ademgeluid en heeft geen invloed op het audiospectrum.

De adapterkabels (verbinding tussen headset en transceiver) worden niet standaard meegeleverd; bij bestelling apart opgeven. Zie toebehoren.

Dimensions and weight are including packaging
Weight  :  0,50 kg